Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Dit is de nieuwe Google Glass: Enterprise Edition

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2015, 9:26 CategorieAugmented reality wear

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van de nieuwste versie van Google Glass. Het design verschilt niet heel veel met de Explorer Edition. Maar de augmented reality-bril is nu wel opvouwbaar, een veelgevraagde eigenschap vanuit de community.

Google Glass: Enterprise Edition is op te vouwen

De nieuwe versie van Google Glass is gekeurd door de FCC en daardoor zijn er nieuwe details en afbeeldingen van het apparaat op het internet verschenen. Het nieuwe model is met name geschikt gemaakt voor de werkvloer, aldus Google, en heeft een opvouwbaar design gekregen, wat een veelgevraagde eigenschap was vanuit de community. De nieuwe Glass is voorzien van een Intel Atom-processor, een verbeterde batterij, een 5 GHz WiFi-verbinding en kan beter omgaan met de hitte, dankzij de nieuwe chip.

new-google-glass-2015-1540x-1

Ook is Google Glass voorzien van een groter prisma en gaat er een lampje aan wanneer de drager gebruikmaakt van de camera. De aan- en uitknop is naar achteren verplaatst. Daarnaast is Glass water- en stofdicht, wat natuurlijk handig is op bijvoorbeeld een bouwplaats. Deze versie van de augmented reality-bril is straks alleen via het Glass for Work-programma te koop en alleen in Noord-Amerika. Wanneer Google de bril (opnieuw) aankondigt, is nog niet bekend – maar het bedrijf heeft ongetwijfeld nog een verrassing in petto.

Bekijk ook  'Googles volgende Daydream-headsets verschijnen in drie kleuren'

new-google-glass-2015-1540x-3

new-google-glass-2015-1540x-2

new-google-glass-2015-1540x-4

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.