Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

De batterij van deze smartwatch (Matrix PowerWatch) gaat nooit leeg

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2016, 9:55 CategorieSmartwatches

Er staat een nieuwe smartwatch – Matrix PowerWatch – op crowdfunding website indiegogo, die belooft dat de accu heel je leven lang meegaat. Voor een bedrag van 170 dollar (158 euro) kun je het product alvast vooruit bestellen.

Accu Matrix PowerWatch gaat niet leeg

Smartwatches zijn leuk, maar als er één ding is dat het apparaat tegenwerkt, dan is het de korte accuduur wel. Daar hebben enkele smartwatchmakers nu wat op gevonden en ze hebben jouw hulp nodig. Je vindt het project nu op de website Indiegogo, waar je voor een bedrag van 170 dollar (158 euro) een smartwatch kunt bestellen. De accu van dit slimme horloge wordt opgeladen door de hitte van je lichaam. Dat betekent dat je die batterij niet hoeft op te laden en ook niet hoeft te vervangen na een tijdje. Het gaat gewoon vanzelf.

Bekijk ook  Misfit Vapor uitgesteld naar oktober

Hoewel de specificaties van dit apparaat nog niet naar buiten zijn gebracht, ziet het er wel naar uit dat die laag zullen uitvallen. Het scherm lijkt niet heel helder te zijn en veel kleur te bevatten en ook de resolutie lijkt laag uit te vallen. Het aluminium van de Matrix PowerWatch is op het niveau van luchtvaartindustrie, wat voor een luxueus gevoel moet zorgen. Daarnaast is de PowerWatch waterdicht tot vijftig meter, maar zonder echte functies voor zwemmers lijkt dat overbodig. Verder is het een basale fitnesstracker met zijn eigen smartphone-app.

Meer over het slimme horloge vind je op Indiegogo.

  • Delen:

Reacties

  1. Ton Delarue
    12 april, 2017 om 15:06

    ik zou graag willen wij wanneer ik Power Wats. kan kopen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.