Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Met Runister verdien je geld door simpelweg te rennen of te lopen

Geschreven door
Geplaatst op24 november 2016, 10:15 CategorieApps

Runister is een applicatie waarmee je geld verdient door simpelweg te rennen of te lopen. De app is alleen voor iOS verkrijgbaar nu. Daar heeft de applicatie al ruim zesduizend gebruikers. Of de app ook naar Android komt, is op dit moment niet bekend.

Download Runister voor iOS

Er staat een app in de App Store voor iOS waarmee je geld kunt verdienen door simpelweg te rennen of te lopen. Hoe meer kilometers je aflegt, hoe meer geld je zult verdienen, is het idee. Aanvankelijk is Runister de zoveelste gratis applicaties waarmee je je prestaties op het gebied van rennen kunt bijhouden. Maar wanneer je maandelijks 1,99 euro betaalt, dan krijg je toegang tot ‘de pot’. Dat is als het ware een pot met geld waar fanatieke renners van worden betaald. Zeg nog niet je baan op, want je kunt er helaas niet rijk mee worden.

Bekijk ook  TomTom komt met software om mensen fitter te maken

Er zijn namelijk verschillende levels aanwezig. Op het eerste niveau zul je vier cent per kilometer verdienen, terwijl dat op level zeven (het hoogste level) kan oplopen naar 1,74 euro. Dat is nog steeds minder dan de 1,99 euro per maand. Maar wanneer je vijf kilometer loopt of rent, dan kom je al gauw uit op meer dan acht en een halve euro. Door mensen geld te beloven, hopen de makers mensen te kunnen motiveren meer te rennen, geven ze aan in een interview met Vice. Eén gebruiker loopt nu zelfs al negenhonderd kilometer per maand.

 • Runister
 • Delen:

Reacties

 1. hans
  15 januari, 2017 om 11:15

  Hallo weet iemand hoe en wanneer Runister uitbetaald?

  • Jody
   01 februari, 2017 om 12:54

   Beste Hans,

   Wat ik in de voorwaarden gezien gaat dit via paypal één maal per jaar, minstens 11 dollar of 1000 runnies. Ik ga vanavond voor het eerst level 1 gebruiken. Ik zie echter nu 9 EUR staan bij level 1, geen idee hoe ze hier aan komen. Het was altijd 0.05 eur per km en als ik dus 80 km in de maand ren krijg ik 4 eur minus 2 eur per maand inleg. Geen vetpot nog, maar loopt best op uiteindelijk als je het vol houdt en deze app blijft bestaan o;)

 2. Merel
  07 februari, 2017 om 13:00

  Ik wil deze app heel graag downloaden, maar dat lukt niet? Op mijn IPhone 5C krijg ik de melding dat mijn apparaat niet compatibel is en op mijn iPad is de app niet vindbaar, iemand een oplossing??

 3. Daisy
  19 juli, 2017 om 22:39

  Ik wil deze app downlaoden maar ik kan het niet vinden voor android

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.