Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Sony Smartwatch 3 krijgt firmware-update

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2016, 23:42 CategorieSmartwatches

De Sony Smartwatch 3 krijgt een firmware-update. Hier is weinig over bekend. Het buildnummer van de firmware is M1D64T. De nieuwe update bevat in ieder geval een aantal veiligheids-patches van Google.

Android Wear

Het Android Wear-horloge van Samsung is afgelopen april van Android Marshmallow voorzien. Lang werd getwijfeld of de Sony Smartwatch 3 die update wel zou krijgen, omdat het toen al een tamelijk gedateerd product was. Als zo’n beetje het laatste Android Wear-horloge dat toen op de markt was, kreeg de Smartwatch 3 uiteindelijk de update.

Sony

Nu is er dus weer een update, maar zoals we weten is Android Wear 2.0 nog ver weg. Dit besturingssysteem komt pas ergens volgend jaar naar smartwatches toe. Dat Sony de dragers van de Smartwatch 3 niet in de steek laat en ze nu een tussentijdse update geeft, is vrij bijzonder.

Bekijk ook  Google brengt de laatste previewversie van Android Wear 2.0 uit

Veiligheidspatches

Wat er nu precies in die update zit behalve wat veiligheidspatches, is niet helder. De gebruikers van de Sony Smartwatch 3 zullen de update ‘over the air’  op hun pols ontvangen.

GPS

De Sony Smartwatch 3 kwam in 2015 uit en bezit als een van de weinige slimme horloges een gps-chip, zodat het polshorloge ook zonder verbonden smartphone kan vertellen waar de eigenaar zich bevindt. Dat is vooral handig om hardloop- en fietsroutes vast te leggen voor het tracken van fitnessprestaties. Het horloge is dus al redelijk gedateerd, maar nog altijd te koop en het wordt nog altijd ondersteund door de fabrikant. Kijk hieronder maar.


€ 130,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 148,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 155,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.