Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

‘Garmin Vivosmart 3 wordt de volgende fitnesstracker van Garmin’

Geschreven door
Geplaatst op11 maart 2017, 8:30 CategorieFitness trackers

Garmin zou momenteel achter de schermen werken aan een nieuwe fitnesstracker, genaamd de Garmin Vivosmart 3. Een populaire website, gericht op wearablesnieuws, heeft de eerste afbeeldingen in handen waarop we de tracker mogelijk voor het eerst te zien krijgen.

Garmin Vivosmart 3 op komst – gerucht

Als we de website Wareable mogen geloven dan werkt Garmin momenteel aan de Garmin Vivosmart 3. Die website heeft namelijk de eerste afbeeldingen van de fitnesstracker in handen en heeft ze gepubliceerd. Op de bovenstaande afbeelding is duidelijk te lezen dat het om een product van Garmin gaat. Op de tracker links staat in het klein ook de tekst ‘vivosmart 3’. Desondanks zijn de afbeeldingen niet te verifiëren, waardoor we dus nog niet zeker weten of dit product aanstaande is. Het zou in elk geval kunnen dat aan dit product gewerkt wordt.

Bekijk ook  IFA 2017 round-up: wat hebben we gezien op het gebied van wearables?

De Garmin Vivosmart 3 leent een aantal designelementen voor voorgaande trackers. Zo doet de gesp denken aan de Garmin Vivosmart HR+, terwijl de textuur van de band doet denken aan de goedkopere Garmin Vivofit 3. Het scherm op de afbeelding laat een wat slechte kwaliteit zien qua resolutie, maar de verwachting is dat die een stuk scherper zal zijn op het echte product. Ook kan het nog zijn dat de display een beetje doorloopt aan de onderkant. Helaas is er momenteel nog niets bekend over deze Garmin-fitnesstracker; het wachten is op meer info.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.