Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Samsung brengt drie fitnessapps van Under Armour naar Gear S2 en S3

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2017, 10:33 CategorieApps

Samsung heeft deze week drie nieuwe applicaties gelanceerd voor de Samsung Gear S2 en Gear S3. Het gaat om fitnessapps van Under Armour. De drie applicaties lijken sterk op de apps die eerder al beschikbaar waren voor Android.

Download drie apps van Under Armour

De Samsung Gear S3 is één van de beste smartwatches van dit moment (als het niet dé beste smartwatch is), met één groot nadeel: er zijn maar bar weinig applicaties beschikbaar voor het polsapparaat. Android Wear en watchOS bieden gebruikers wat apps betreft toch echt meer keuze aan. Maar langzaamaan komt er verandering in de situatie, aangezien Samsung hard samen werkt met verschillende partners aan het lanceren van enkele apps. Zo zijn er nu drie applicaties van Under Armour beschikbaar voor de Gear S2 en de Gear S3.

Bekijk ook  Samsung maakt per ongeluk Gear Fit 2 Pro officieel bekend

Hoewel de S Health-app al een prima ervaring biedt, kan een gespecialiseerd merk daar natuurlijk nog wel een keertje overheen gaan. Daarom is het goed om te weten dat de apps van Under Armour nu gratis te downloaden zijn voor beide slimme horloges. Het gaat om de applicaties Map My Run, MyFitnessPal en Endomondo. Qua uitstraling en gebruik lijken de apps een beetje op de apps die al beschikbaar zijn voor Android, maar dat hoeft de pret natuurlijk niet te drukken. Je vindt de apps voor de Gear S2 en S3 nu in de digitale winkel.


€ 202,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 334,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 339,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 349,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 325,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 329,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 349,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.