Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Garmin kondigt officieel de Garmin Vivosmart 3-fitnesstracker aan

Geschreven door
Geplaatst op13 april 2017, 9:27 CategorieFitness trackers

Garmin heeft deze week officieel een nieuwe fitnesstracker uit de doeken gedaan. De tracker wordt de Garmin Vivosmart 3 genoemd. Het apparaatje voor om de pols krijgt een accu mee die vijf dagen mee moet kunnen gaan op een volle batterij.

Dit is de Garmin Vivosmart 3

Garmin heeft deze week officieel de Garmin Vivosmart 3 onthuld, nadat er eerder al een gerucht over naar buiten kwam. De fitnesstracker kan dragers helpen bij het normaliseren van het ademen, kan automatisch het aantal reps bijhouden die je doet in de gym en beschikt over een accu die pas na vijf dagen leeg zou zijn. Uiteraard werkt ook de Vivosmart 3 met de Garmin Connect-applicatie, waar de tracker zelfstandig in staat is te tracken wat je aan het doen bent. Echter, de Connect is niet altijd in staat alles correct bij te houden.

Bekijk ook  Garmin Forerunner 30 is een goedkopere versie van de Forerunner 35

Dus laten we hopen dat het in de toekomst beter gaat. Verder is de Garmin Vivosmart 3 in staat om je stressniveau terug te brengen. De fitnesstracker merkt op wanneer je hartslag omhoog gaat, zonder dat je aan het bewegen bent. Mocht dit het geval zijn dan kan het apparaat ademhalingsoefeningen voorstellen om de stress te verlagen. De app kan vervolgens bijhouden wanneer je veel stress ervaart, zodat je mogelijk wat kunt veranderen aan de patronen in je leven. De Vivosmart 3 kost 130 dollar, wat omgerekend 122 euro is.


€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 107,60

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 109,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.