Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

De Huawei Fit biedt nu ondersteuning aan voor zwemoefeningen

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2017, 12:18 CategorieFitness trackers

Huawei heeft laten weten dat de fitnesstracker Huawei Fit voortaan ook ondersteuning aanbiedt voor oefeningen in het zwembad. En aangezien de wearable volledig waterdicht gemaakt is, is dat helemaal geen verkeerde toevoeging aan het arsenaal van de Fit.

Lekker zwemmen met de Huawei Fit

Zo vlak voor de zomer heeft Huawei besloten toch nog ondersteuning voor zwemoefeningen toe te voegen aan de mogelijkheden van de Huawei Fit. In onze recensie van de goedkopere fitnesstracker merkten we al op dat de tracker volledig waterdicht is, maar eigenlijk niet in het zwembad gebruikt kan worden. Die feature ging dus een beetje verloren, maar daar is nu verandering in gekomen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de Huawei Wear-app te updaten. Deze app kun je nu downloaden voor zowel Android als iOS.

Bekijk ook  Huawei onthult de Huawei Band Pro 2 en Huawei Band 2

De nieuwe functies zijn in staat om automatisch te herkennen wanneer je aan het zwembad ligt. Ook kan de wearable onderscheid maken in de oefeningen die je doet, waardoor je daar geen omkijken naar hebt (als het goed is). Uiteraard kan de Huawei Fit ook het aantal baantjes dat je zwemt bijhouden, evenals het aantal calorieën dat je verbrandt. Hiermee wordt de Fit toch ineens een interessante wearable, aangezien zwemmen in de zomer een populaire sport is en de Fit niet de duurste fitnesswearable van dit moment is, met een prijs van 150 euro.


€ 88,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.