Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Sony begint verkoop nieuwe E-Ink smartwatch in Japan

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2017, 10:49 CategorieSmartwatches

Sony heeft in Japan een nieuwe versie van zijn FES Watch op de markt gebracht. Deze smartwatch beschikt over een E-Ink display en kan verschillende wijzerplaten tonen. De nieuwe FES Watch U komt met een metalen frame.

Eigenlijk moeten we de term smartwatch hier een beetje nuanceren. Hoewel het horloge over een monochroom scherm beschikt dat verschillende wijzerplaten kan weergeven is er verder weinig slim aan het toestel. Gebruikers kunnen het horloge koppelen aan de bijbehorende FES Closet-app, waarna de wijzerplaat gewijzigd kan worden. Daarbij komt de FES Watch U met een oplaadbare batterij die ongeveer drie weken meegaat op een volle lading.

Sony begint de verkoop van het horloge via de eigen Japanse crowdfundingwebsite. Klanten kunnen het ‘premium black’ model hier bestellen voor omgerekend zo’n 500 euro. Een standaard metalen versie kost ongeveer 400 euro. De kans is klein dat het horloge op korte termijn zijn weg naar Nederland vindt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.