Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

‘Tweede versie Snap Spectacles ondersteunt augmented reality’

Geschreven door
Geplaatst op12 juni 2017, 16:51 CategorieAugmented reality wear

Als we de geruchten mogen geloven dan werkt Snap, moederbedrijf van Snapchat, aan een nieuwe versie van de Spectacles. Deze nieuwe versie zou ondersteuning moeten aanbieden voor augmented reality, laten bronnen weten die bekend zouden zijn met de plannen.

Spectacles met augmented reality – gerucht

De Snap Spectacles zijn nog maar even beschikbaar in Europa, maar het bedrijf achter de populaire bril zou ondertussen al werken aan een nieuwe versie. Deze variant zou, volgens bronnen die bekend zouden zijn met de plannen van Snap, ondersteuning aanbieden voor augmented reality (versus virtual reality, wat is het verschil?), zeggen bronnen tegenover TechCrunch. De huidige bril kan foto’s en video’s maken, die vervolgens automatisch worden geüpload naar je account op de berichtendienst van Snap, Snapchat.

De nieuwe bril zou ‘behoorlijk anders zijn’, laten de bronnen weten. Wanneer je dit gerucht koppelt aan een onlangs opgedoken patent van Snap, dan zou je dat best kunnen geloven. In dat patent wordt ook augmented reality aangehaald en als je de afbeelding bekijkt snap je direct wat de bedoeling is. Wanneer deze bril op de markt moet verschijnen, is helaas nog niet bekend. Ook is nog niet bekend wat je precies met de bril kan gaan doen, maar mogelijk zal het iets te maken hebben met de World Lenses die onlangs zijn geïntroduceerd voor de applicatie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.