Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

De Apple Watch wordt mogelijk voorzien van nieuwe workouts

Geschreven door
Geplaatst op28 augustus 2017, 10:05 CategorieSmartwatches

Uit de bèta van iOS 11 blijkt dat de Apple Watch mogelijk binnenkort toegang krijgt tot een extra serie aan te tracken workouts. In die bèta zijn namelijk icoontjes gevonden voor oefeningen en andere dingen die de smartwatch nu nog niet ondersteunt.

Meer workouts voor de Apple Watch

In de afgelopen weken is er veel nieuws naar buiten gekomen over nieuwe Apple-producten, via de bèta van iOS 11 en de firmware-update voor de nog niet gelanceerde Apple HomePod. In de iOS 11-bèta zijn nu ook verwijzingen gevonden naar aankomende functies voor de Apple Watch, zoals een serie nieuwe workouts. Die verwijzingen komen in de vorm van icoontjes in de companion app, voor sporten als American football, honkbal, bowlen, dansen, skiën, andere sporten in de sneeuw, touwtjespringen, surfen en nog veel meer.

Bekijk ook  Eigenaars van een Apple Watch kunnen nu watchOS 4.0 downloaden

Deze sporten zijn overigens niet opgedoken in de laatste bèta van watchOS 4. Wellicht betekent dit dat de bovenstaande sporten alleen kunnen worden getrackt op een nieuwe Apple Watch. Maar het kan ook zijn dat we de sporten pas gaan tegenkomen in watchOS 5. Op dit moment is daar nog niets over te zeggen. Veel van de sporten zouden gewoon softwarematig kunnen worden ondersteund, omdat er geen speciale hardware voor nodig is die er nog niet is. Op 12 september onthuld Apple mogelijk haar nieuwe smartwatch.


€ 395,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 395,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 369,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 369,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 369,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.