Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Prijs bekendgemaakt van Asus’ Windows MR headset

Geschreven door
Geplaatst op30 augustus 2017, 16:24 CategorieVirtual reality wear

Asus lanceert deze week tijdens de IFA de Windows Mixed Reality headset. De eerste indruk is goed. Vooral het design van deze headset is erg uniek. Ook werd meteen de prijs van deze gadget bekendgemaakt.

Asus’ Windows MR headset

Zoals je op de foto kunt zien heeft deze Windows MR headset een polygonaal 3D paneel aan de voorkant. Tevens heeft deze headset geen sensors, wat een van de sleutels is in Microsoft’s virtual reality ervaring. Dezelfde VR ervaring kan beleefd worden met de Oculus Rift of de Vive headset van HTC, welke ook draaien op Microsofts Windows Mixed Reality platform. De Asus headset weegt minder dan 500 gram en is een van de lichtste beschikbare headsets. Daarnaast heeft de headset een resolutie van 3K, daarmee behoort deze ook tot de betere modellen.

De prijs

Asus meldt verder dat de Windows MR headset dit jaar nog te koop is. De prijs van de headset ligt vrij hoog met 449 euro. Dat is een stuk duurder dan de concurrerende headset van Dell welke voor omgerekend 300 euro gekocht kan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.