Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

‘Apple gaat eigen augmentedrealityhardware binnenkort laten zien’

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2017, 13:11 CategorieAugmented reality wear

Bronnen melden tegenover The Wall Street Journal dat Apple binnenkort haar eigen augmentedrealityhardware zal gaan presenteren. Waarschijnlijk gebeurt dit niet tijdens de presentatie die voor morgen gepland staat.

Augmentedrealityhardware van Apple

Morgen zal Apple haar producten voor de komende maanden gaan presenteren. We verwachten onder meer de nieuwe Apple Watch, Series 3, maar er zou ook zomaar een ‘one more thing’ aangekondigd kunnen worden in de vorm van augmentedrealityhardware. Bronnen melden namelijk tegenover The Wall Street Journal dat het bedrijf aan een dergelijk product werkt en in de komende weken zal worden gepresenteerd. Let op het gedeelte van ‘de komende weken’ — een aankondiging voor morgen lijkt dus niet heel zeker te zijn.

Tim Cook heeft inmiddels al vaker gezegd dat het bedrijf uit Cupertino augmented reality ontzettend interessant vindt en dat er een potentieel nieuw platform in zit voor de toekomst. Het is nog niet duidelijk om wat voor hardware het precies gaat — het zou een bril kunnen zijn, maar het zou ook een functie kunnen worden van de iPhone X. Daar zijn de geruchtenmakers nog niet over uit. We moeten dus nog even afwachten wat Apple voor ons in petto heeft. Wellicht wordt het een eigen versie van de Google Glass-bril van haar concurrent.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.