Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

‘Apple Watch Series 3 komt in de kleuren Blush Gold en Ceramic Gray’

Geschreven door
Geplaatst op11 september 2017, 9:26 CategorieSmartwatches

Zoals het er nu naar uitziet zal de Apple Watch Series 3 in elk geval in de kleuren Blush Gold en Ceramic Gray gaan verschijnen. De verwachting is dat Apple de nieuwe generatie Apple Watch-smartwatch morgen tijdens een groot evenement aankondigt.

Apple Watch Series 3 in Blush Gold en Ceramic Gray – gerucht

De volgende generatie Apple Watch gaan waarschijnlijk Apple Watch Series 3 heten en zal mogelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Niet elke versies van de Series 3 krijgt toegang tot alle kleuropties, zoals het er nu naar uitziet. De nieuwe Apple Watch Sport zal het slimme horloge zijn die in het goud verkrijgbaar zal zijn. De luxueuze versie van de smartwatch, gemaakt van keramiek, zal straks ook in het grijs verkrijgbaar zijn. Onduidelijk is nog of de witte versie blijft bestaan of dat we straks alleen de grijze versie gaan krijgen.

Bekijk ook  Verkopen wearables afgelopen kwartaal flink toegenomen

Het is overigens mogelijk dat Blush Gold, zoals Apple de gouden kleuroptie noemt, een donkere versie van een gouden variant gaat worden. Die versie zou beter passen bij de nog aan te kondigen iPhone 8 en iPhone 8 Plus (voorheen bekend als de iPhone 7S en iPhone 7S Plus), die eveneens een donkere gouden versie gaan krijgen. De verwachting is dat Apple morgen al haar nieuwe producten gaan aankondigen voor de komende maanden, zoals de nieuwe iPhones. Maar ook de nieuwe Apple AirPods-oordoppen en de nieuwe 4K Apple TV.


€ 395,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 369,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 369,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 369,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.