Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Cleep aangekondigd: een wearable camera om de pols

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2017, 20:36 CategorieAccessoires

Een team van Italiaanse designers is aan de slag gegaan met een wearable camera die je om de pols draagt. Het apparaat heeft de naam Cleep gekregen en is te ondersteunen op crowdfundplatform Kickstarter.

Het idee erachter is simpel. Het team vind het altijd een heel gedoe om foto’s te maken met de smartphone, met name op reis. Je moet de smartphone pakken, de camera-app openen, de juiste instellingen kiezen en vervolgens de foto maken. Door deze vele handelingen mis je soms de ultieme foto, omdat het simpelweg te lang duurt.

Cleep is een wearable camera van dertien megapixel

Het team ging aan de slag met een snellere manier om foto’s te kunnen maken en zo is Cleep ontstaan. Cleep heeft een camera van dertien megapixel in een groothoek van 150 graden, uitbreidbaar geheugen van acht gigabyte, bluetooth, wifi, een flitser en een oplaadbare batterij. Je draagt Cleep, net als een fitness tracker of een smartwatch, gewoon om de pols. Zo mis je nooit meer de ultieme foto.

Bekijk ook  Thuiskopieheffing op wearables (met opslagmogelijkheid) een feit

De draagbare camera staat in verbinding met jouw smartphone. Via de bijbehorende app kun je de foto’s bekijken, beheren en overzetten op de smartphone.

Cleep is als project op Kickstarter gezet en heeft het doel van 30.000 euro bijna gehaald. Er is nog een paar duizend euro nodig om het project te kunnen realiseren. Hiervoor is nog ruim drie weken de tijd. De kans is daarom groot dat de wearable camera er daadwerkelijk gaat komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.