Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Daydream View van Huawei wordt mogelijk snel gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2017, 10:11 CategorieVirtual reality wear

Het ziet ernaar uit dat Huawei binnenkort zijn eigen versie van de Daydream View presenteert, een VR-bril die werkt met Daydream van Google. Dat is het virtualrealityplatform van de zoekmachinegigant, dat werkt met een handjevol smartphones op dit moment.

Daydream View van Huawei op komst – gerucht

Sinds de aankondiging van Google Daydream zijn er weinig ontwikkelingen te bespeuren rondom het virtualrealityplatform van Google. Heel soms komt er nieuws voorbij over een nieuwe headset, zoals vandaag. Maar verder horen we er maar weinig over. Huawei lijkt er in elk geval nog in te geloven. Niet alleen heeft bedrijf een aantal Daydream-klare smartphones op de markt gebracht, ook wordt er gewerkt aan een eigen versie van de Daydream View. Op dit moment werken overigens alleen de Mate 9 en Mate 9 Porsche met Daydream.

Bekijk ook  Samsung Galaxy Note 8 zal direct Google Daydream ondersteunen

Dat Huawei aan een eigen Daydream View-versie werkt, blijkt uit informatie die naar buiten is gekomen via de FCC, de Amerikaanse communicatiewaakhond. Daar is namelijk de controller van de aankomende headset gespot. De controller lijkt op de Google-controller die het bedrijf levert met de View-headset en biedt handige functies aan, zoals het kunnen aannemen van een inkomend telefoongesprek. Het is niet bekend wanneer Huawei deze virtualrealitybril zal aankondigen. Mogelijk gebeurt het tijdens CES 2018 in januari.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.