Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Tizen 3.0 wordt nu uitgerold naar de Samsung Gear S3-smartwatch

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2017, 12:24 CategorieSmartwatches

Samsung heeft een grote update uitgebracht voor de Samsung Gear S3-smartwatch. Het gaat om Tizen 3.0, genaamd de Value Pack. Met deze update draait de Gear S3 op nagenoeg dezelfde software die je ook aantreft op de Samsung Gear Sport.

Download de update voor de Samsung Gear S3

Er is nu een update beschikbaar voor de Samsung Gear S3-smartwatch. Wanneer je de update binnenhaalt, dan heb je versie 3.0.0.1 van Tizen binnengehaald en heb je toegang tot nagenoeg dezelfde software die je ook tegenkomt op de onlangs gelanceerde Samsung Gear Sport. De Value Pack, zoals de update wordt genoemd, neemt een groot aantal functies mee. Zo kun je de smartwatch gebruiken als controller voor de Gear VR-headset en kun je informatie van het horloge ook op een Samsung-tv presenteren.

Tevens ben je in staat enkele apparaten in huis aan te sturen. Voordat dit allemaal werkt, dien je nog wel even de Samsung Connect-app te installeren op je smartphone, maar dan ben je er helemaal klaar voor. Met de update krijg je ook toegang tot snelkoppelingen naar workouts en is er ondersteuning voor Bixby Reminder. Dat houdt in dat je reminders kunt instellen vanaf en lezen op je smartwatch. Daarnaast is het mogelijk nieuwe contacten aan te maken en in te zien op het slimme horloge. Ook moet het navigeren nu intuïtiever aanvoelen.


€ 359,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 399,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 409,95

Binnen 5+ werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Dirk
    09 december, 2017 om 10:07

    Helaas crashed de Gear-app op je telefoon regelmatig sinds de update naar Tizen 3.0.
    Je telefoon bevriest een aantal seconden, waarna de melding komt dat de app gestopt is.
    Op de community van Samsung regent het hier klachten over, de enige reactie van Samsung is voorlopig, de tip om je telefoon en Gear S3 te resetten (hetgeen volgens meerdere gebruikers geen structurele oplossing is).

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.