Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste wearables

Contact

Wearablesmagazine.nl is een online magazine met het laatste nieuws en uitgebreide reviews over nieuwe wearables, applicaties en platformen. Daarnaast geven we advies voor de aankoop van wearables, kun je bij ons terecht voor tips voor het instellen en gebruik van wearables en bieden we een platform waar wearablegebruikers vragen kunnen stellen en beantwoorden.

MCP Network / FWD Media

Wearablesmagazine.nl is een onderdeel van het MCP Network en FWD Media.

Team

Eigenaar/hoofdredacteur: Martijn Chel

E-mail | Website | Twitter | LinkedIn | Facebook | Google Profile

Het team van Wearables Magazine bestaat naast Martijn Chel uit onderstaande personen die regelmatig of zo nu en dan artikelen schrijven en reviews publiceren;

Eindredacteur en editor: Wesley Akkerman
Editor: Sam Borremans
Editor: Bart Vuijk
Editor: Yoeri Boven
Editor: Laurence Arnold

Contact en adverteren

Voor contact met de redactie kun je een e-mail sturen naar: info[at]wearablesmagazine.nl
Via e-mail wordt geen antwoord gegeven op vragen met betrekking tot het instellen of aanschaffen van wearables. Deze vragen kun je in onze vraagbaak plaatsen.

Adverteren: Adverteren op Wearablesmagazine.nl is mogelijk op verschillende manieren, en in diverse formaten. Neem vrijblijvend contact op via info[at]wearablesmagazine.nl voor meer informatie.

Zelf interessant nieuws? Wearablesmagazine.nl plaatst uit principe geen persberichten één-op-één over op de website, maar maakt wel gebruik van persberichten om voor bezoekers interessante artikelen te schrijven. Persberichten en andere redactionele stukken kunnen direct worden gestuurd naar: 
redactie[at]wearablesmagazine.nl

Wil je zelf meeschrijven als editor voor onze website? Mail dan naar: 
editor[at]wearablesmagazine.nl

  • Delen: