Soms komen er aanbiedingen voorbij die wij het vermelden waard vinden en vandaag is het Coolblue die onze aandacht wist te trekken. De winkel biedt namelijk de komende dagen de Motorola Moto 360 smartwatch aan voor een prijs van 189 euro. De adviesprijs van dit model bedraagt 229 euro.

Voor een prijs van 189 euro krijg je één van de betere smartwatches van dit moment, draaiend op Android Wear en dus eenvoudig te koppelen met je Android smartphone. Het slimme horloge is voorzien van een rond display met een formaat van 1,56-inch en een resolutie van 320 bij 290 pixels. Het horloge beschikt onder meer over een stappenteller, een hartslagmeter, Bluetooth 4.0, een 1GHz single-core-processor en 4GB aan intern opslaggeheugen. Je kunt via het horloge notificaties van je smartphone ontvangen, timers instellen, het laatste nieuws bekijken, notities aanmaken, navigeren en dit alles ook middels bediening met je stem dankzij Google Now.

Via CoolBlue (en inmiddels ook 4Launch) kan de Motorola Moto 360 smartwatch gekocht worden voor een prijs van 189 euro. Je hebt de keuze uit een grijze en een zwarte versie voor deze prijs. Het horloge is compatibel met smartphones die op Android 4.3 Jelly Bean of hoger draaien en kan bovendien draadloos opgeladen worden.