Zou het niet makkelijk zijn als je boodschappenlijstje ook op je horloge verschijnt zodat je je smartphone er niet meer bij hoeft te pakken in de winkel? Dankzij de nieuwste update voor Appie van Albert Heijn behoort dit nu tot de mogelijkheden. De app kan gebruikt worden op apparaten, waaronder smartwatches, met Android Wear.

Met de Appie-app van Albert Heijn is het onder meer mogelijk om aanbiedingen te bekijken, recepten op te zoeken, producten te scannen in de winkel en je boodschappenlijst samen te stellen. De nieuwste update brengt je boodschappenlijstje naar je slimme horloge dat op Android Wear, het platform van Google, draait.

appie-android-wear

Hierdoor kun je je boodschappenlijst op je pols bekijken en producten die je gekocht hebt afvinken. Per keer wordt één item op je horloge getoond, het is dus even scrollen als je alle boodschappen wilt bekijken. Als je van te voren een lijstje gemaakt hebt en een vestiging van AH hebt geselecteerd worden de boodschappen in de juiste loopvolgorde getoond.

De update van de Appie-app wordt momenteel uitgerold en zal dus automatisch op je tablet of smartphone verschijnen. Mocht je de app nog niet hebben dan kun je deze via onderstaande link gratis downloaden.