Een Apple Watch uit de jaren negentig die zes keer duurder is dan de moderne versies? Ja, ook wij stonden ervan te kijken. Maar het is toch echt waar: een eBay-verkoper verkoopt er namelijk eentje van ongeveer 2400 euro.

Een Apple Watch uit de jaren negentig

Adem je alles Apple en maakt het je niet uit wat je ervoor moet betalen? Dan hebben we wellicht een tof item voor je gevonden: de Apple Watch uit de jaren negentig, die voor ongeveer 2400 euro op eBay verkocht wordt. Juist, deze oude Apple Watch kost zes keer zo veel als de goedkoopste variant van de moderne versie. En de verkoper heeft er zelfs twee van. Diezelfde verkoper profiteert volop van de populariteit van de echte Apple Watch, aangezien hij verwacht dat torenhoge bedrag voor een simpel horloge te krijgen.

Deze Apple Watch is in feite een normaal horloge, die enkel de tijd aan kan geven (eigenlijk raar dat we dat onderscheid moeten aangeven met 'enkel', wanneer we het over een horloge hebben). Voor dat bedrag van 2400 euro krijg je niet alleen een secondewijzer, maar ook eentje die de uren én de minuten aanwijst voor je. Bovendien combineert Apple de opvallende kleuren blauw, rood, groen en geel om het horloge een karakteristiek design mee te geven; kleuren die tevens zijn vertegenwoordigd in het oude logo. En hij is van Quartz.

Dus wat wil je nog meer? Apps? Nee joh, dan moet je maar die goedkope Apple Watch Sport nemen; die kost je slechts 399 euro. Mocht die nou echt overal uitverkocht zijn, dan vind je hem voor slechts het dubbele op eBay. Maar deze Apple Watch is veel specialer. Hij is minstens twintig jaar oud en werd destijds gratis weggegeven om het OS van Apple te promoten. Het horloge is in mint-conditie verkrijgbaar. Oh en mocht het de verkoper lukken beide horloges te verpatsen, dan heeft-ie nog steeds niet genoeg voor de gouden Apple Watch Edition.