Nederlanders met een Pebble-smartwatch downloaden veel apps van Nederlandse makelij. Dat blijkt uit de lijst van de twintig meest gedownloade Pebble-apps. Onder meer NU.nl, Buienalarm en Next Train nemen een hoge positie op de ranglijst in.

20 meest gedownloade apps voor de Pebble-smartwatch

Nederlanders met een Pebble-smartwatch downloaden veel apps van Nederlandse makelij. Dat blijkt uit de lijst van de twintig meest gedownloade Pebble-apps. Onder meer NU.nl, Buienalarm en Next Train nemen een hoge positie op de ranglijst in, die is samengesteld op basis van het totaalaantal downloads sinds de livegang van de Pebble App Store. De meest gedownloade app – in Nederland én in veel andere landen – is Misfit: een fitnesstracker die onder meer telt hoeveel stappen je op een dag zet.

In totaal zijn er in de Pebble App Store meer dan 7500 apps beschikbaar. Hieronder staat de lijst met de twintig meest populaire apps voor de Pebble-smartwatch.

 1. Misfit
 2. Buienalarm
 3. Battery lifetime
 4. Timer+
 5. Compass
 6. Music Boss
 7. Timer
 8. Stopwatch
 9. Tiny Bird
 10. Battery+
 11. Nav Me
 12. Pixel Miner
 13. Next Train
 14. Evernote
 15. NU.nl
 16. Cards for Pebble
 17. Dialer for Pebble
 18. Weather
 19. Notification Center for Pebble
 20. Pebblets

Pebble focust exclusief op wearables en begon daarbij met Pebble – de populairste smartwatch ter wereld. Pebble-smartwatches ondersteunen zowel iPhones als Android-telefoons en bieden een open platform voor ontwikkelaars. De Pebble-appstore bevat meer dan 7500 apps en wijzerplaten, waarmee het de grootste in zijn soort is. Lees ook onze recensie van de Pebble Time-smartwatch.