Het kan zijn dat de Fitbit-wearable die je hebt problemen kan vertonen wanneer je Android 6.0 Marshmallow installeert.  De problemen lijkt nog niet ruim aanwezig te zijn, maar de eerste klachten zijn al wel binnengekomen.

Fitbit en Marshmallow werken niet lekker samen

Mocht je al zo fanatiek zijn en Android 6.0 Marshmallow op je Android te hebben geïnstalleerd, dan kan het zijn dat je Fitbit-wearable problemen gaat vertonen. Enkele gebruikers hebben zich namelijk gemeld met synchronisatieproblemen. Je kunt de data en app verwijderen en daarna weer opnieuw installeren, maar het lijkt allemaal niet te helpen. Daarnaast zijn er ook een (tot nu toe groter) aantal gebruikers die zich hebben gemeld met de mededeling geen problemen tegen te komen. Wat is er toch aan de hand bij Fitbit?

Dat is vooralsnog onduidelijk. Iemand van de pr van Fitbit heeft via Twitter aangegeven dat 'Android M nog in bèta is' en dat daarom sommige producten niet goed zullen werken, omdat ze 'Android M' niet ondersteunen. Heeft niemand die arme medewerker verteld dat Android M inmiddels Android 6.0 Marshmallow is en nu officieel wordt uitgerold? Er vindt ergens miscommunicatie plaats en daar lijken sommige gebruikers nu de dupe. Wanneer het probleem wordt opgelost, dan lees je dat op WearablesMagazine.nl.