De prijzen van de Huawei Watch zijn gelekt op Amazon. Uit de informatie blijkt dat de Huawei Watch met iOS gaat werken.

Huawei Watch

Huawei heeft vandaag (per ongeluk) de prijzen van de Huawei Watch aangekondigd. Begin vandaag plaatste het bedrijf een teaser voor de aankondiging die op 2 september plaats gaat vinden, tijdens IFA in Berlijn. Daarop was het nieuwe Android Wear horloge te zien, maar verder wisten we naast alle geruchten nog vrij weinig over de Huawei Watch. Daar is nu verandering in gekomen, door prijzen die een bron van Engadget op Amazon spotte. Op de website staan vier verschillende modellen: Stainless steel met een leren bandje, Stainless steel met een stalen bandje, een gouden model met een leren bandje, en een gouden model met een gouden bandje.

Het goedkoopste model kost $349,99, en de duurste versie van de Huawei Watch kost maar liefst $800. Verder is er naast een aantal foto's niet echt veel nieuws te ontdekken over de smartwatch van Huawei, naast het feit dat de Huawei Watch ook met iOS kan samenwerken. Opmerkelijk, want tot nu toe was dat niet mogelijk met Android Wear, al zou Google er wel al langer mee bezig zijn. Met deze prijzen is het duidelijk dat de Huawei Watch één van de duurdere Android Wear horloges gaat worden, met ongeveer dezelfde prijzen als de LG Watch Urbane. Het horloge staat op de Amazon-pagina van Huawei, dus de kans dat de prijzen kloppen is groot. 2 september gaan we zien of de geruchten kloppen.

Update: Huawei heeft gemeld dat de informatie incorrect is, en de pagina is verwijderd. Volgens verschillende bronnen klopt de informatie over iOS echter wel.