Jawbone kondigt vandaag de lancering van de UP2-activiteitenmeter aan. UP2 is de opvolger van het UP24-polsband met een nieuw industrieel design dat 45% kleiner is dan zijn voorganger.

Jawbone UP2

Het UP2-polsband biedt hetzelfde nieuwe design als het UP3-polsband, maar dan in een nog kleiner formaat. De meter is voorzien van een onopvallend design met een geanodiseerd aluminium frame voor een elegante look en feel.

De zacht trillende motor van de smartband kan ingesteld worden om je op je meest optimale moment in je natuurlijke slaapcyclus te wekken of om je eraan te herinneren te bewegen als je een bepaalde tijd hebt stilgezeten. Gebruik je UP2-polsband om herinneringen op maat in te stellen, die zachtjes zoemen op je pols als je eraan herinnerd wilt worden om te gaan slapen, trainen of een dagelijks pilletje in te nemen.

UP2 is draadloos gekoppeld aan je smartphone via Bluetooth Smart om je actuele voortgangsrapporten te verschaffen om zo alles bij te houden. Het polsbandje is voorzien van een oplaadbare lithium-ion-batterij die tot zeven dagen meegaat na een laadbeurt en is douche- en spatbestendig als je het dag in dag uit draagt. Net zoals alle Jawbone-producten wordt de fitness tracker mettertijd beter dankzij nieuwe functies die beschikbaar worden gesteld via gratis software en app-updates.

Jawbone-UP2-1

De UP-app van Jawbone wordt gekoppeld met de UP2-meter en laat je zo kennismaken met Smart Coach, een systeem dat je gewoontes bestudeert en je gepersonaliseerd advies en feedback geeft om je doelen te helpen verwezenlijken. Naarmate Smart Coach je beter leert kennen, krijg je praktische inzichten en uitvoerbare uitdagingen gericht op het verbeteren van je slaap-, eet- en activiteitenpatroon.

Prijs en beschikbaarheid

De UP2-smartband van Jawbone is verkrijgbaar in de kleuren Black Diamond en Light Grey Hex. De fitness tracker heeft een adviesprijs van 119,99 euro.

Lees meer over wearables en sport.