Moto-360

Er zijn mogelijk twee nieuwe foto's van de Motorola Moto 360-opvolger opgedoken. Vorige week zagen we de Moto 360 2 ook al in het wild. De nieuwe foto's laten ons helaas niets nieuws zien, maar bevestigen wel het idee dat Motorola de smartwatch binnenkort aankondigt.

Meer foto's van Moto 360 2 te zien

De opvolger van de Motorola Moto 360, of je die nu 360 2 of 360 (2015) noemt, zorgt voor een hoop lawaai op internet. Er duiken regelmatig foto's op van het apparaat van mensen die hem schijnbaar in het wild dragen, maar niet iedereen let op één duidelijk verschil tussen de oude en de nieuwe Moto 360. Daar waar de oude versie de kroon op drie uur draagt, draagt de nieuwe versie de kroon op twee uur. Mocht je dus foto's voorbij zien komen van de Moto 360 (2015), let dan op dit opmerkelijke en duidelijke verschil.

moto-360-2015-groot

We zien vandaag twee foto's voorbijkomen. Op de eerste foto zien we Lenovo's senior vice president Chen Xudong met het horloge, terwijl we op de tweede foto iemand, waarvan we niet weten wie, het horloge zien dragen in het wild. Als je goed naar de foto's kijkt, dan zie je dat het knopje zich niet op drie uur bevindt, waardoor de kans dus heel erg groot is dat we hier met de opvolger te maken hebben. Een opvolger die overigens nog niet is aangekondigd; de verwachting is dat we hem tijdens de aanstaande IFA-beurs gaan tegenkomen.

Toen de eerste Motorola Moto 360 uitkwam, viel hij met name op door zijn ronde design. Dat was echt even iets anders in vergelijking met al die vierkante smartwatches van dat moment. Er was echter één onderdeel van dat design waar kopers over klaagden en waardoor potentiële kopers hem misschien hebben laten liggen: het platte band-design. De onderkant van het scherm is namelijk zwart, waardoor je geen volledig circulair design hebt. Zoals het er nu naar uitziet, krijgt de 2015-versie precies hetzelfde design met zich mee.