Volgens het Twitter-account @upleaks komt Motorola niet alleen met een opvolger voor de Moto 360, maar ook met een Moto 360 Sport.

Moto 360 Sport

De afgelopen weken was de nieuwe Moto 360 te zien op talloze gelekte foto’s en renders, waardoor we al veel weten over de opvolger van de originele Moto 360. Het was bijvoorbeeld onder andere al bekend dat Motorola de smartwatch in twee maten gaat uitbrengen. Wat we echter niet wisten, was dat er ook een sport-model van de nieuwe Moto 360 uit gaat komen. Vandaag onthulde het Twitter-account @upleaks namelijk dat Motorola in november de Moto 360 Sport gaat uitbrengen. Het account tweette zelfs een pers-render van het nieuwe model, plus nog een aantal renders van de normale Moto 360.

Het nieuwe slimme horloge ziet er iets steviger uit dan de normale Moto 360, en is, zoals de naam al doet vermoeden, meer gericht op de sportieve gebruikers. De smartwatch komt dus twee maanden later uit dan de normale Moto 360, en zal verkrijgbaar zijn in minstens drie kleuren: oranje, zwart, en wit. Ook dit model zou volgens de gelekte informatie ook werken met iOS, net zoals de Huawei Watch. Het is al langer bekend dat Google bezig is met iOS-ondersteuning voor Android Wear. Over de prijs van de Moto 360 is nog niks bekend, al is de kans groot dat we deze week meer over het model gaan horen tijdens de IFA in Berlijn.