De officiële Star Wars-applicatie op Android heeft een update gekregen, die enkele wijzerplaten naar Android Wear-smartwatches brengt. Je hebt als Star Wars-fan de keuze uit drie wijzerplaten. Je kunt kleur bekennen, maar ook neutraal op straat lopen.

Download de officiële Star Wars-app op Android

In december komt er een droom uit voor Star Wars-fans: dan verschijnt namelijk de eerste nieuwe film sinds jaren en eentje die er ook nog eens goed uit lijkt te zien (in tegenstelling tot die prequelfilms). Daarom is de marketingmachine bij Disney, als eigenaar van het merk, losgebarsten en zien we zo'n beetje over Star Wars voorbijkomen. Je kunt nu meedoen met die machine en de officiële Star Wars-applicatie op Android downloaden (die al een tijd verkrijgbaar is) en daarmee in totaal drie wijzerplaten op Android Wear krijgen.

Zet je de Star Wars-app op je Android-smartphone die je hebt gekoppeld met je Android Wear-smartwatch, dan verschijnen de wijzerplaten vanzelf op het horloge. Je hebt de keuze uit drie platen. Je kunt kleur bekennen door voor een Light Side- of een Dark Side-plaat te kiezen, maar hebt ook de keuze voor een simpele Droids-versie. De wijzerplaten zijn helaas niet interactief en zijn echt bedoeld als fanservice. Wel ben je in staat om op de datum te tappen, waarna je kunt zien wat er precies op die dag in het Star Wars-universum gebeurde.