Vertraging? houdt je altijd op de hoogte van trein-vertragingen middels ondersteuning van de Apple Watch, zodat je in één blik weet waar je aan toe bent.

Vertragingen op je Apple Watch

Elke Nederlander die geregeld met het openbaar vervoer reist weet helaas dat de treinen lang niet altijd op tijd bij hun bestemming aankomen, en dat je als reiziger nogal eens radeloos op het station staat omdat al je opties komen te vervallen, terwijl je toch echt naar je werk of school moet. Er zijn verschillende manieren om die vertragingen in de gaten te houden, onder andere via de app van NS zelf, maar tot nu toe was er nog geen manier om die meldingen snel op je Apple Watch te ontvangen. Toch zou dat enorm handig zijn, omdat je anders continu je mobiel moet bekijken om de app van NS te refreshen, terwijl je wel wat beters te doen hebt.

Gelukkig is er nu een app genaamd "Vertraging?", een app die zich geheel gericht op het weergeven en melden van relevante updates over vertragingen van treinen. Het doel is echter niet om zoveel mogelijk informatie te weergeven, daarvoor kun je nog steeds het beste de app van NS of 9292 gebruiken, maar "Vertraging?" is ongetwijfeld op dit moment de snelste manier om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van alle vertragingen. De app bestond overigens al langer, en blinkte vooral uit door de handige widget in het berichtencentrum van je iPhone. Nu is de Apple Watch-ondersteuning daar dus aan toegevoegd, en je hoeft maar eenmalig je standaard reisdoel in te vullen om gelijk te beginnen met het ontvangen van de updates.