Oculus heeft laten weten dat iedereen die de development kit heeft gesteund op Kickstarter, straks wordt voorzien van een gratis consumentenversie. Dat heeft het bedrijf via de Kickstater-pagina van de virtual reality-bril laten weten.

Gratis Oculus Rift voor early adopters

Vandaag heeft het team achter de virtual reality-bril Oculus Rift laten weten dat iedereen die de development kit heeft gesteund op de crowfundingwebsite straks wordt voorzien van een gratis consumentenversie. Het mag dan wel een Kickstarter Edition zijn, hij wordt wel geleverd met de games die je anders zou krijgen wanneer je de vr-bril had gepre-orderd. Maar dat is niet alles, aangezien het team heeft laten weten dat er nog meer goodies bij zitten. Dit staat te lezen op de Kickstarter-pagina van Oculus Rift.
As a small token of our appreciation for your support, all Kickstarter backers who pledged for a Rift development kit will get a free Kickstarter Edition Oculus Rift! And like all Rift pre-order purchasers, you'll receive a bundled copy of Lucky's Tale and EVE: Valkyrie.

Om je gratis (of nou ja, gratis...) Oculus Rift te kunnen claimen, moet je wel even een formulier invullen met alle benodigde gegevens. Dat formulier moet voor 1 februari zijn ingevuld. Je moet wel in één van de twintig landen wonen waar de Rift wordt gelanceerd, en die landen zijn helaas nog niet bekend (maar mogelijk zit Nederland er gewoon tussen). Later zal Oculus Rift meer landen gaan toevoegen aan de lijst. Heb je dus het project al vanaf het begin af aan gesteund, check dan de mail die Kickstarter je één dezer dagen zal sturen.