Withings Activité Steel

Withings heeft een nieuw fitnesshorloge gepresenteerd dat voor 169 euro te koop is. De Withings Activité Steel is de derde smartwatch van deze fabrikant en valt qua prijs precies tussen de andere twee in.

Fitnessprestaties

Die andere twee zijn de Activité (390 euro) en de Activité Pop (149 euro). Al die horloges doen grofweg hetzelfde, namelijk de tijd aangeven en via een app op een verbonden smartphone allerlei fitnessprestaties bijhouden. Op de smartwatch zelf wordt alleen met een extra klokje bijgehouden of je de doelen die je jezelf hebt gesteld, hebt behaald. Je kunt op elk moment precies zien hoe ver je daarmee bent. Heb je ingesteld dat je 5000 stappen moet halen per dag, dan gaat dat klokje vooruit als je een stap zet.

Informatie naar app

De app op de verbonden smartphone biedt veel meer informatie. Je kunt met de Activité-horloges bijhouden hoeveel en hoe lang je hebt gelopen, gezwommen of gerend. Alle informatie wordt keurig opgeslagen in de app en zo kun je desgewenst een heel trainingsschema afwerken, waarbij het de bedoeling is dat de Withings-smartwatch je motiveert om het dagelijkse doel te halen.

Luxere stalen variant

De Activité Steel is een wat luxere variant van de Activité Pop. Die laatste is een vrij goedkoop uitgevoerd horloge met een behuizing van plastic en bandjes van siliconen. De Steel heeft, zoals de naam al aangeeft, een behuizing van staal, maar behoudt het siliconen bandje. Wie een luxe variant wil, kan kiezen voor de duurste variant, de Activité die een lederen bandje heeft en een nog luxere behuizing.

De horloges zijn via de webshop van Withings te koop.