Mocht je graag sporten en in het specifiek hardlopen en ben je nog steeds gek op zombies, dan is de Zombies, Run! iets voor jou. Deze hardloopapplicatie is vanaf nu verkrijgbaar op Apple Watch en helemaal gratis te downloaden.

Zombies, Run! laat je rennen voor zombies

Er was een tijd waarin de entertainmentwereld - films, games en apps - geen genoeg leek te krijgen van de zombie: loge, hersenloze ondode wezens. In de afgelopen jaren hebben we er heel wat films, series en games aan overgehouden, met hier en daar een tof hoogtepunt. Op mobiele apparaten ligt dat hoogtepunt wellicht bij de hardloopapplicatie Zombies, Run!, waarin je constant weg aan het rennen was voor zombies. Je kunt gewoon naar muziek luisteren tijdens het rennen, maar ondertussen krijg je wel radioberichten te horen.

Tijdens het rennen krijg je ook de opdracht supplies mee te nemen, die je later nodig hebt voor je thuisbasis. Met deze supplies kun je je basis uitbouwen en verstevigen, wat als extra motivatiemiddel moet dienen tijdens het rennen. Want je wil natuurlijk niet dat die basis wordt verrast door een stel hongerige zombies... Het voordeel voor Apple Watch-eigenaars is dat de app nu ook op dat platform is uitgebracht en dat betekent dat je voortaan niet meer je smartphone uit je broek hoeft te halen om missies te pauzeren of te stoppen.